Say it
Image default
Gezondheid

Afvallen in Groningen met begeleiding

Wilt u snel afvallen in Groningen? Het valt niet mee om af te vallen. Er kwam eens een vrouw van voor in de zestig bij haar huisarts. Het was nog een tamelijk jonge huisarts, af en toe fanatiek als de hel. Hij had op zijn opleiding geleerd zorg dat je de lengte en het gewicht kent van de patiënt en grijp dan in met keiharde maatregelen. Zoals een keihard dieet waar de honden geen brood van lusten. En zorg ervoor dat de patiënt voldoende beweging krijgt zodat de calorieën flink worden verbrand, in een zeer rap tempo afvallen in Groningen. 

Beweging

Afvallen door bewegen is zeker mogelijk. Eerst dacht deze mevrouw nog hij kan de pot op met zijn moderne gedoe. Maar even later bedacht zij zich en besliste om het toch maar eens te proberen, je weet immers nooit hoe een koe een haas vangt. Niet geschoten is altijd mis, dat is één ding dat zeker is. Probeer het maar een poos, je raakt wel eens de roos. Zij moest gaan fietsen om af te vallen, door weer en wind. Hoe sterk is de eenzame fietser eigenlijk die zichzelf een weg baant door de Nederlandse bossen en dreven?. Gaandeweg kreeg zij er steeds meer plezier in. De aanhouder wint altijd. 

Dieet

Om af te vallen kun je een dieet volgen, ook in Groningen. Deze mevrouw, we noemen haar voor het gemak maar even Jo Mok, kreeg niet alleen beweging voorgeschreven maar ook een zeer pittig dieet. Nooit meer chips, taart, snoep, koek en zopie. Om nog maar te zwijgen over alle andere bijzonder aantrekkelijke lekkernijen. Spek voor je bek. Maar geloof het of geloof het niet, Jo Mok kreeg het voor elkaar om er maar liefst dertien kilo af te krijgen. Vraag niet hoe maar het lukte en dan komt eigenlijk pas het moeilijkste. Het volhouden, aanbijten, afzien als een beer, honger als een paard. Het spontaan de koelkast induiken was voor altijd taboe. Maar het afvallen was gelukt.