Say it
Image default
Financieel

Incassokosten

Helaas heb ik te maken met een paar debiteuren. Zij weigeren namelijk de facturen te betalen. Daarom heb ik besloten om een incassobureau te gaan inschakelen. Echter had ik nog helemaal geen idee hoe het met de kosten daarvan zat. Want wanneer het bijvoorbeeld niet zo heel veel meer oplevert dan dat zo’n incassobureau kost, dan haak ik af natuurlijk. Maar om die vraag beantwoord te krijgen, ben ik op het internet gaan zoeken. Zodoende kwam ik uit bij de website Incassoadvocaten.nl.

Van Loon Incasso Advocaten

Op de website van dit incassobureau las ik al direct wat meer over wat de kosten zijn van het inschakelen van zo’n bureau. En tot mijn verbazing las ik dat ze bij Van Loon Incasso Advocaten geen kosten berekenen! Want de kosten die zij maken, worden ook nog eens verhaald bij de debiteur. Zo heb ik dus geen kosten aan hen. Dat is natuurlijk een ideaal scenario. Maar op zich ook wel weer logisch, aangezien ik gewoon recht heb op mijn geld. En zo staat Van Loon Incasso Advocaten er ook in, las ik op de website. Ik belde hen op om te vragen naar de werkwijze. En of dat er inderdaad echt helemaal geen kosten zijn. Of dat er bijvoorbeeld addertjes onder het gras zitten. Maar dit bleek niet het geval te zijn. Ook geen dossierkosten of zoiets dergelijks. Echt volledig gratis! Ik heb hen dan ook gevraagd om achter mijn debiteuren aan te gaan. En er zodoende voor te zorgen dat ik mijn geld krijg. Ik heb dan ook wat documenten toegestuurd met daarin bevestigingen van de bestellingen en afleveringen. Dat hebben zij allemaal in een dossier gedaan.

Inmiddels zijn we twee weken verder en hebben een aantal debiteuren de facturen betaald, met behulp van het incassobureau natuurlijk. Er zijn er nog een paar die tegen stribbelen. Maar ook die verwacht Van Loon Incasso Advocaten om te krijgen om te gaan betalen.

Neem anders eens een kijkje op hun website: incassoadvocaten.nl