Say it
Image default
Dienstverlening

Kinderdagverblijf Utrecht

Kinderdagverblijf Het Kevertje in Utrecht

Bent u als ouder werkende en daarom niet altijd in staat om er thuis voor uw kind te zijn? Of heeft u andere activiteiten op bepaalde dagen? Zoekt u daarom naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Zoek dan niet verder en kies voor Het Kevertje! Wij zijn een kinderdagverblijf dat centraal gelegen is in Utrecht. Vanwege ons kleinschalige en gemoedelijke karakter kunnen we een veilige en prettige omgeving voor uw kind aanbieden. Hij of zij komt terecht in een groep met leeftijdsgenootjes en zal zich direct op zijn of haar plek voelen. Zo bieden we een ideale omgeving waar uw kind zich prima verder kan ontwikkelen.

Wilt u graag eens langskomen bij ons kinderdagverblijf? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 233 28 23.

Een kinderdagverblijf midden in Utrecht

Bent u woonzaam in Utrecht-west of Utrecht-oost, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hooch Boulandt, Hoograven of Lunetten? Vanwege onze centrale ligging is Het Kevertje erg goed bereikbaar. Graag vangen onze ervaren medewerkers uw kind op! Ten behoeve van de continuïteit werken we altijd met een vast team.

Kleinschaligheid voor een persoonlijke omgeving

Bij Kinderdagverblijf Het Kevertje in Utrecht krijgt uw kind alle persoonlijke aandacht die het verdiend. Doordat we onze kinderopvang bewust kleinschalig houden zijn we in staat een persoonlijke en aangename omgeving aan te bieden. Ook werkt dit bevorderend voor het contact met ouders.

Bij Het Kevertje kan uw kind spelen in zowel een binnen- als buitenruimte. De babygroep (met kinderen tot 2 jaar) en de peutergroep (tot 4 jaar oud) beschikken verder beide over hun eigen slaap- en groepsruimte. Daarnaast biedt ons kinderdagverblijf ook het volgende aan:

  • Een vertrouwde omgeving;
  • Volledige opvang en verzorging;
  • Een dag indeling;
  • Kleinschalige opvang;
  • Scherpe tarieven;
  • Ervaren medewerkers;
  • Per direct plaatsingsmogelijkheden;

Kom gerust eens langs om te kijken!

Een kinderdagverblijf in Utrecht gezocht? Kom eens een kijkje nemen bij Kinderopvang Het Kevertje! Vraag gerust om een kennismakingsgesprek of om meer informatie door even contact met ons op te nemen. Dat kan per telefoon via 030 233 28 23 en via het online contactformulier. Het is ook mogelijk om uw kind via onze website direct aan te melden.

http://www.hetkevertje.nl/