Say it
Image default
Dienstverlening

Geef mij een eiken vloer

Hallo ik ben Sieneke en ik wil een eiken vloer. Misschien denk je, meid, wat een rare vraag! Ik zal het even toelichten. Ik ben net in mijn eigen huisje gaan wonen en er moet nog het een en ander worden vervangen. Zo wil ik ook de woonkamer iets veranderen. Ik heb een aantal banken besteld en die worden over een week geleverd. Via internet heb ik naar een aantal vloeren gekeken. Ik wist het niet zo goed, want hout trok mij het meest. Toch schijnt hout soms lastig te zijn op het gebied van onderhoud.

Research eiken vloer

Ik begon met meer informatie te verzamelen. Tot het punt dat ik erachter kwam dat hout best wel makkelijk te onderhouden is. Toen ging ik verder zoeken. Ik wilde namelijk erg graag een eiken vloer. Dit was prima te doen. Het werd dus een eiken vloer. Toen kwam ik met het grootste probleem. De meubels werden in twee weken geleverd. Ik moest iets bedenken waardoor de meubels later zouden komen dan de vloer. Toen ben ik eens goed gaan googlen. Ik vond op internet al redelijk snel de link van Bax Houthandel. Zij zijn een bedrijf wat ook houten vloeren legt. Ik legde contact met ze en legde de situatie uit. Tot mijn grote verbazing snapte ze de situatie heel goed. Ze begonnen te plannen en gaven telkens data door. Uiteindelijk hadden we een match en kwamen ze langs om de eiken vloer te leggen. Dit was anderhalve week vóór de levering van de meubels. Geweldig hoe snel ze waren met de legging van de vloer.

Eindresultaat

De dag zelf verliep vlotjes. Af en toe kwam ik met koffie even kijken hoe het ging en aan het eind van de dag waren ze klaar. Netjes ruimden ze alle rommel op en het resultaat was ook goed afgewerkt. Inmiddels woon ik volledig in mijn nieuwe huisje. De meubels zijn inderdaad anderhalve week erna geleverd en dat kon prima met de legging van de vloer. Ik ben ontzettend blij met de vloer en het resultaat. Het ziet er prachtig uit en de service was erg goed!