Say it
Image default
Dienstverlening

Een prachtig huwelijkscadeau

De zoektocht naar een perfect huwelijkscadeau is zo makkelijk nog niet. Zo kan het zijn dat er een goede vriendin zich heeft verloofd. Dat betekend dat er een bruiloft aan komt. Ontzettend leuk, maar wat moet je ooit als cadeau geven? Dit is elke bruiloft weer een lastig iets. Er zijn mensen die ontzettend creatief zijn en jaar na jaar iets geniaals bedenken. Echter hebben we tegenwoordig eigenlijk ook bijna geen tijd om zoiets te doen. We hebben reistijd of wachttijd, maar tijd om te knutselen hebben we zeker niet.

Een huwelijkscadeau bij Jilster

Hier heeft Jilster mogelijk een oplossing voor. Wat is nu het geval? Enorm veel mensen hebben dit probleem en hebben weinig tijd. Daarom moest er eigenlijk een oplossing komen voor het knutselen. Tegenwoordig wil niemand meer knutselen, tegenwoordig gaat alles online. Hier heeft Jilster ook een leuke oplossing voor. Via Jilster kun je namelijk je eigen tijdschrift/magazine samenstellen. Je kunt dit samen doen met vrienden of familie om zo een erg persoonlijk cadeau te ontwerpen voor het pasgetrouwde stel. Je kunt het magazine volstoppen met foto’s of persoonlijke foto’s. Dit is ideaal voor al die momenten die op deze manier niet verloren gaan, maar vastliggen in het magazine. Het is ook nog een erg creatief en persoonlijk cadeau waardoor het duidelijk is dat je extra moeite hebt gedaan voor het cadeau. Je kunt, nadat je het magazine hebt samengesteld, deze opsturen en laten afdrukken. Dit is totaal niet duur en je hebt zo een fysiek mooi tijdschrift voor de grote dag.

Verder nog iets?

Jilster heeft een erg leuke website waarop je allerlei voorbeelden kunt zien van deze magazine’s. Uiteraard hoeft dit niet perse voor een bruiloft. Zo zijn er ook voorbeelden van mensen die het hebben gebruikt voor een jubileum. Denk bijvoorbeeld aan je opa en oma. Hoe leuk zouden die het vinden als je een tijdschrift krijgen met persoonlijke verhaaltjes en foto’s van alle kleinkinderen. Ouderen vooral zijn op een leeftijd waar ze niet perse zo veel behoefte hebben aan materialen, maar liever persoonlijke cadeau’s hebben. Kortom: het is een ideaal cadeau voor veel gelegenheden en verschillende feestjes.