Say it
Image default
Aanbiedingen

Fraai je deurbeslag nu simpel op via deurklinkenshop.be

Je woont al een tijdje in dezelfde woning en wil toch echt eens je woning een nieuwe look geven. Wist je dat het vervangen van je deurbeslag dit doel al kan bewerkstelligen? Je deurbeslag is namelijk alles dat in en rond je deur hangt. Denk dus aan zaken als deurbellen, brievenbusplaten, sloten, scharnieren en klinken. Het vervangen van deze kleine zaken werkt al een compleet nieuwe uitstraling van je woning in de hand en vaak maak je ook nog eens je woning direct veiliger. Een ware win-win, nietwaar?

 

Keuze genoeg voor je deurbeslag

Of je nu voor je buitendeuren of binnendeuren of allebei deurbeslag zoekt, nieuw deurbeslag geeft je woning een nieuwe uitstraling. Ga je voor een vintage look, kies dan bijvoorbeeld voor een ronde deurknop van roestvrij verchroomd messing. Kies een antieke muurbrievenbus voor een klassieke uitstraling. Of ga voor hippe aluminium klinken voor je binnendeuren om de moderne look in huis te realiseren. Voor een moderne woningstijl vind je ook strak vormgegeven deurknoppen in contemporaine vormen en kleuren. Of houd je wel van een beetje absurditeit in huis? Kies dan voor allemaal verschillende deurklinken en -krukken voor een verrassend effect of laat ze in verschillende kleuren fabriceren voor die kenmerkende retro uitstraling.

Veiligheid wel ook van belang

Je deurbeslag moet daarentegen niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Zeker voor je buitendeurbeslag moet je deurbeslag ook veilig zijn en tegen een stootje kunnen. Voor je achter- en je voordeur kies je natuurlijk voor SKG veiligheidsbeslag met een slot om inbrekers en andere ongewenste personen buiten de deur te houden. Goed en veilig deurbeslag zal inbrekers immers minimaal met vijf minuten vertragen, zo is gebleken uit onderzoek.

Kun je deurbeslag zelf monteren?

Deurbeslag is niet lastig om zelf te monteren en installeren. Met een set potloden teken je gemakkelijk op je deur af, waar de klink moet komen. Met een accuschroefboormachine kun je vervolgens je deurbeslag zelf eenvoudig monteren. De boormachine zorgt ervoor dat je deurklink of -kruk stevig en stabiel aan je deur bevestigd wordt.

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van deurbeslag?

Ten eerste is het raadzaam om de deurdikte op te meten, zodat je passend deurbeslag bestelt. Ten tweede is het handig om, wanneer je bijvoorbeeld nieuwe klinken gaat kopen, meteen je complete deurbeslag onder handen te nemen voor kortingen en voor een harmonieus eindresultaat. Als je hulp nodig hebt, dan kun je voor inspiratie kijken op de website van deurklinkenshop.be. Ook kun je hier voor advies terecht om vervolgens samen tot een perfect eindresultaat te komen.