Hofkens HIG: kwalitatieve en veilige schoonmaakklussen

By | november 27, 2018

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat alles onder één dak heeft? Hofkens HIG is de passende oplossing! Zo hoeft u zich helemaal nooit meer geen zorgen meer te maken over uw kantoorpand of bedrijfsruimte. Wat u van ons kan verwachten? Dat wij helemaal nergens voor terug deinzen en alles met beide handen aanpakken. Meer weten hierover? Lees het allemaal hieronder!

Hofkens HIG heeft ‘Oranje’ bloed

U kunt ons vertrouwen, want Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid. Dat zijn onze kernwaarden. We pakken elke schoonmaak vakkundig aan en hebben oog voor detail. We zien meteen of iets wel of niet schoon is. Wij laten bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon. De prioriteit ligt altijd bij het schoonmaken van de belangrijke zaken. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd efficiënt te werk gaan. Dankzij de verschillende certificaten van Hofkens HIG, waaronder ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Hofkens HIG is ook partner van verschillende organisaties zoals. Zo zijn wij lid van Vereniging Schoonmaak Research, SIEV, Stichting Industriële Reiniging en Code verantwoordelijk Marktgedrag. Interesse in reguliere schoonmaak in Waalwijk of reguliere schoonmaak Moerdijk? Neem contact op!

Op maat afgestemde schoonmaakklussen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of Moerdijk? Dan moet u bij Hofkens HIG zijn! Wij hebben voor elke klus een op maat gemaakt schoonmaakpakket, geschikt voor ieder bedrijf. Zo kunt u met uw bedrijf ook gebruik maken van deze paketten en onze diensten. Of u nu gebruik wil maken van periodieke schoonmaak of dagelijkse schoonmaak, bij ons kunt u terecht. Ook voor complete onderhoudsstops kunt u bij Hofkens HIG terecht. Zo’n schoonmaakpakket stellen we van te voren op. Dan heeft u van te voren lekker goede richtlijnen en is alles helemaal helder. Zo kunnen we zo effectief te werk gaan en ons richten op de belangrijkste schoonmaakklussen. 

Wat we doen

De Allesreinigers van Hofkens HIG zijn niet alleen inzetbaar voor allerlei schoonmaakklussen.Wij zijn niet alleen een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk, maar ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Hofkens HIG biedt alles onder één dak aan. Ook hebben onze Allesreinigers ervaring in de glasbewassing en we verzorgen ook ander specialistisch werk, zoals schoonmaken in de voedingindustrie. We hebben de kennis en expertise in huis om veilig schoon te maken. Trappenhuizen en gevels schoonmaken, maar ook rioolservice. We doen het allemaal! 

https://hofkenshig.nl/