Categoriearchief: Woning en Tuin

De voordelen van Gira schakelmateriaal

Goed schakelmateriaal voor uw elektra is belangrijk. U wilt graag A-merk schakelmateriaal gebruiken dat volledig veilig in gebruik is. En materiaal dat niet snel defect raakt. Toch stellen veel mensen tegenwoordig nog een extra eis aan het schakelmateriaal in hun woning. Namelijk: schakelaars die er mooi, straks en modern uitzien en goed passen in het… Meer lezen »

Wave gordijnen

Wave gordijnen Wave gordijnen zijn gordijnen die een golvende beweging maken. De gordijnen worden aan de bovenzijde voorzien van een speciaal band waar de gordijnhaken ingestoken worden. De afstand tussen de haken bepaalt hoeveel stof er gebruikt wordt. In de rail komen speciale glijders en deze glijders zitten onderling aan elkaar vast met een koordje.… Meer lezen »

Online woonwinkels in Nederland

Je kunt tegenwoordig makkelijker en goedkoper winkelen dankzij de online woonwinkels in Nederland. Zo is het mogelijk om op je gemak de perfecte fauteuils Enschede te vinden wat vroeger wel heel moeilijk was. In een gewone woonwinkel is het voorraad beperkt en vooral het assortiment van fauteuils Enschede is heel klein. Een woonwinkel verkoopt namelijk… Meer lezen »

Een mooie lichtstraat laten plaatsen

Je kunt tegenwoordig een mooie lichtstraat goedkoop laten plaatsen. Genieten van een mooie lichtstraat in de woonkamer of slaapkamer is niet langer alleen voor de allerrijkste onder ons. De gewone consument kan nu ook een mooie lichtstraat in het huis laten plaatsen. Dankzij lagere productiekosten van een lichtstraat is het voor veel mensen betaalbaar geworden.… Meer lezen »

Een houten vloer kopen van topkwaliteit

Bent u van plan een houten vloer aan te leggen in uw huis of misschien uw bedrijfspand, dan wilt u natuurlijk een houten vloer van de beste kwaliteit. Die kan Bax Houthandel voor u regelen. U hoeft alleen maar te beslissen welke soort houten vloer u het liefste zou hebben, en Bax Houthandel kan u… Meer lezen »

Opslagruimte nodig?

Komt u tot de conclusie dat u opslagruimte nodig heeft voor uw spullen of goederen? Kampt u met ruimtegebrek? Dan kan het huren van opslagruimte voor u de uitkomst bieden. In dit artikel bespreken we het huren én verhuren van opslagruimte in heel Nederland. Via Opslagmarkt verkrijgt u een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden en… Meer lezen »

Schuifpuien, de achterdeuren anno 2017

De meeste mensen hebben nog een reguliere achterdeur, maar bij ons in de buurt zijn veel mensen overgestapt op schuifpuien. Toen mijn buurvrouw mij hier laatst over vertelde had ik er niet een goed beeld van, ze vertelde dat ze bij Schipper Ede naar binnen was gelopen en dat de adviseur haar een aantal schuifpuien… Meer lezen »