Kies voor een kussen op maat of ga voor de standaardafmetingen

By | mei 24, 2018

Over het algemeen hebben loungebanken vaak dezelfde afmetingen. Toch is het verstandig om alles even thuis op te meten. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij Kussen Allure niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

Naast zittingen voor een loungehoek, kiest u bij de specialist uit tal van andere varianten. U kunt bijvoorbeeld kussens op maat bestellen voor de caravan, de boot of voor strandstoelen in uw beachclub of simpelweg de achtertuin. Geef uw wensen door en de Kussen Allure regelt het voor u. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?

Ontvang een gratis stofstaal, voordat u uw kussen op maat bestelt

Uw loungehoek of binnentuin is aan vernieuwing toe. Daarom bent u van plan om nieuwe kussens aan te schaffen. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden, dus hoe gaat u eenvoudig deze keuze maken? Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?