Professioneel advies wanneer u witte wijn online wilt bestellen

By | september 8, 2017

Wilt u voordat u witte wijn online bestellen eerst nog wat meer informatie vergaren over verschillende soorten wijnen? Dan kunt u bij de wijnkenners van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl terecht voor professioneel advies. Zij zijn immers niet voor niets regelmatig op pad om de lekkerste wijnen voor u uit te zoeken en te proeven. Zo hebben de specialisten al een wijnreis door de Dordogne, Italië en Portugal gemaakt om daar kennis te maken met de wijnboeren. Naast wijn uit hiervoor genoemde landen, verkoopt de specialist ook diverse wijnen uit onder andere Chili, Australië, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Nieuw-Zeeland. Oftewel, u heeft ruime keuze wanneer u online het assortiment bekijkt. U kunt de gekozen rode of witte wijn eenvoudig online bestellen waarna u hem snel thuis kan verwachten.

Witte wijn als relatiegeschenk online bestellen

Zoekt u naar een leuk geschenk voor uw zakenpartner? Of wilt u een medewerker op een leuke manier bedanken voor zijn of haar inzet voor uw bedrijf? De specialist weet raad! Op uwfoodspeciaalzaakonline.nl kunt u diverse relatiegeschenken online bestellen. Uiteraard zorgt de wijnspecialist voor een prachtige verpakking zodat het geschenk vraagt om uitgepakt te worden. Neemt u bijvoorbeeld Jacquart Brut Duo Box Prestige. Deze champagne is afkomstig uit Frankrijk en is netjes afgesloten met een kurk. Jacquart is in 1962 opgericht door een dertigtal wijnboeren die gezamenlijk hun krachten hebben gebundeld. Het ultieme feestelijke cadeau. U kunt deze champagne, rosé, rode en witte wijn eenvoudig online bestellen. Wilt u voor safe gaan? Dan kunt u het vandenbeld Proefpakket bestellen. Hier maakt u kennis met heerlijke wijnen in kleinere hoeveelheden.

Rosé, rode en witte wijn online bestellen

Van welke wijn houdt u het meest? Kunt u wel genieten van een heerlijk glas rosé op een lange zomeravond? Een goed glas rode wijn tijdens de maaltijd? Of heerlijke witte wijn tijdens de borrel? Of bent u misschien meer op zoek naar een mousserende wijn voor een heerlijke zomerdag of een feestelijke avond? Bekijk het aanbod eens online op uwfoodspeciaalzaakonline.nl en vind de wijn waar u naar op zoek bent. Wat een dessertwijn betreft, is de Bortoli Noble One aan te raden. Deze wijn is afkomstig uit Australië en is licht goudkleurig. Wanneer u de wijn ontkurkt ruikt u de geur van gedroogde abrikoos en perzik met een zweem aan citrus. Wanneer u de wijn proeft, zult u abrikoos, sinaasappel, honing en vanille proeven. De frisse zuren geven deze wijn een zuivere en lange afdronk.