Categoriearchief: Vervoer en transport

Veilig je pakket versturen kan bij koeriersdienst Enschede

Vaak zijn er ergernissen bij pakketten die niet op tijd worden verzonden of worden geleverd. Tegenwoordig gebeurt er veel in de online wereld en is er niets belangrijker dan een goede koeriersdienst. Koeriersdienst Enschede belooft de klant dat de pakketten altijd op tijd worden verstuurd en geleverd. Dit kan koeriersdienst Enschede beloven door rekening te… Meer lezen »

Wist je dit ?

Wist je dat over Schipholtaxi’s Een paar ‘Wist je dat-jes’ over Schipholtaxi’s. Wist je bijvoorbeeld dat het aantal taxi’s de laatste jaren verdubbeld is? Sinds de invoering van de taxiwet in 2000 zijn er vele, echt vele mensen taxi gaan rijden. Inmiddels probeert men vanuit alle kanten de regelgeving strenger te maken en goed te… Meer lezen »

Noot Personenvervoer

Voor een touringcar huren ben ik naar Noot Personenvervoer gegaan. En dat beviel mij hartstikke goed! Daarom heb ik daar dan ook een verhaal over geschreven. Onder andere over waarom wij een touringcar willen huren, hoe wij Noot Personenvervoer hebben gevonden en natuurlijk hoe het vervoer van die dag ging. Dagje-uit Wij willen een touringcar… Meer lezen »