Het recept voor een leuk kinderfeestje: paintball in Brabant

By | december 14, 2017

Wanneer u kind jarig is, wil je hem of haar een tof kinderfeestje bezorgen en daarom kiest u voor paintball in Brabant. Bij De Hooghei kunnen kinderen paintball spelen in een natuurrijke omgeving. U kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, die bestaan uit een outdoor activiteit en friet met een snack en ranja. Een arrangement voor een kinderfeestje is op iedere dag te boeken en de kinderen zijn er zeker een paar uur zoet mee. Boek daarom een geheel verzorgd uitje bij De Hooghei en bezorg uw kind en zijn of haar gasten een fantastisch kinderfeestje. Dat wilt u toch ook voor uw kind?!

Paintball in arrangement voor origineel schooluitje in Brabant

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse schooluitje? Dan heeft u geen gemakkelijke taak. Het kan namelijk lastig zijn om elk jaar een origineel én leuk uitje te bedenken dat alle kinderen leuk vinden. Heeft u al aan outdoor activiteiten gedacht? Bij De Hooghei kunt u kiezen uit verschillende schoolarrangementen die in het bijzonder geschikt zijn voor het voortgezet onderwijs. Wat denkt u van een arrangement met golf en paintball in Brabant, waarna de kinderen kunnen genieten van frietjes, een snack en limonade? U kunt kiezen uit verschillende arrangementen; er is vast een arrangement dat u geschikt acht voor uw scholieren.

Na paintball uitpuffen in restaurant met uitgebreide kaart in Brabant

Een potje paintball is gaaf, avontuurlijk maar ook uitputtend. Daarom is het ook niet vreemd dat u na deze activiteit moe en hongerig bent! Het zou toch ideaal zijn als u na het spelen van paintball zo aan tafel kunt aanschuiven voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner. Dat is mogelijk, mits u paintball speelt bij De Hooghei in Brabant. Hier kunt u terecht voor het spelen van een vermakelijke outdoor activiteit, zoals paintball of survival, maar ook voor heerlijk eten achteraf. Van brunch tot lunch, van tapas tot diner à la carte en van driegangenkeuzemenu tot live cooking buffet, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kop koffie drinken of borrelen.