Say it
Image default
Muziek

De dj voor je verjaardag inhuren

Als je jouw verjaardag gaat vieren of je bent bezig met het plannen van een verjaardag van iemand anders dan kan een dj daar natuurlijk niet bij ontbreken. Een dj voor je verjaardag inhuren is hartstikke leuk, want je hebt natuurlijk wel goede muziek nodig wanneer er een feest wordt gegeven. Een professionele dj voor je verjaardag is dan ook zeker een keuze die je even moet overwegen wanneer je een feest organiseert. De dj voor je verjaardag is er niet alleen maar voor om wat nummers aan te zetten, want je denkt misschien dat kan ik zelf ook en waarom zou ik daar geld aan gaan uitgeven? Maar de dj voor je verjaardag doet nog meer dan alleen maar het draaien van wat nummers.

Selectie

Er wordt van tevoren een selectie gemaakt van de muziek die er zal worden afgespeeld. De dj voor je verjaardag beschikt over een enorme bibliotheek van nummers en afspeellijsten die er kunnen worden gebruikt, maar er kan ook een combinatie van de diverse lijsten worden gemaakt voor jouw feest. Je kunt kiezen uit nummers van diverse genres en ook diverse tijdperken Denk aan een oud nummer uit de 90’s of de 80’s, of uit nummers die in de huidige toplijsten te vinden zijn. Je geeft aan de dj voor je verjaardag je voorkeuren door en er wordt een persoonlijke lijst voor je samengesteld. 

Inspelen op publiek

Daarnaast heeft de dj voor je verjaardag veel ervaring en kan daarom inspelen op de stemming met het inzetten van de muziek. Is er even een stil moment waarbij iedereen niet goed weet of er gedanst moet worden of iedereen moet nog even loskomen dan zorgt de dj ervoor dat iedereen lekker gaat dansen met de muziek die er wordt ingezet, maar ook zal de dj voor je verjaardag inspelen op momneten waarbij juist weer rustige muziek moet worden gedraaid.