Say it
Image default
Management

Low start up business ideas

Lage opstart bedrijfsideeën

 

On-demand alles

Mijn eerste stage in New York was in een grote opnamestudio. Ik werkte met een aantal drukke artiesten die van de hele nacht opnemen naar een optreden van 7 uur ’s ochtends bij Good Morning America moesten. Deze mensen hadden geen tijd om gewone boodschappen te doen, en dus kwam iedereen naar hen toe. Kappers en kapsters kwamen naar de studio, of hondentrimmers, en ieder ander die ze nodig hadden.

 

Tegenwoordig (dankzij ride-sharing) houdt iedereen van on-demand diensten. Ik wou dat ik mijn kapper kon boeken om mijn haar te knippen in mijn kantoor aan huis op drukke dagen zonder 500 dollar per bezoek te betalen.

 

Het zou waarschijnlijk niet al te moeilijk zijn om samen te werken met een paar plaatselijke kapperszaken of salons en met de eigenaar te onderhandelen over een deel voor het boeken van opdrachten voor hun stylisten. Je hoeft alleen maar de technische kosten te betalen. Of bouw zelf een website en optimaliseer deze voor de SERP rankings.

 

Blog of vlog

Dit is een oldie-but-goodie. Als je een talent hebt voor het maken van goede inhoud en het vertellen van verhalen, dan kun je tegenwoordig makkelijker dan ooit een publiek opbouwen. De truc is om een niche te kiezen die levensvatbaar is.

 

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je graag een reisblog zou willen maken, maar dat je niet nietig wilt zijn in de enorme zee van reisblogs die online bestaan. Waarom maakt u uw video’s niet in het Spaans en richt u zich op de groeiende Latijns-Amerikaanse markt? (Die is een enorme op dit moment – er is een reden dat Despacito snel werd de meest bekeken YouTube-video aller tijden).

 

Hoe geld verdienen aan je blog of vlog:

 

Affiliate commissies – Je kunt geld verdienen via commissie van producten die je promoot. Als je bijvoorbeeld een reisblog schrijft, kan je een Amazon associate account opzetten. Dit betekent dat je commissie verdient op die speciale camera die je hebt genoemd en gelinkt in je laatste post.

 

Sponsorschappen – Sponsorschappen verschillen van commissies in die zin dat je vooraf een vergoeding krijgt om iets te vermelden of te linken. Dus, in plaats van een commissie te verdienen op die camera waarnaar je hebt gelinkt, neemt Kodak contact met je op en vraagt je om een link te plaatsen naar hun camera in je volgende bericht in ruil voor een vergoeding van $1.000.

 

Advertenties – Als je genoeg webverkeer hebt, kun je advertentieruimte op je blog verkopen, zoals met Google Adsense.

 

Grappige snuisterijen verkopen via Facebook Ads

Ik heb ooit gelezen hoe een man zes cijfers verdiende door eufemismen op koffiemokken te zetten en ze via Facebook Ads te verkopen. Hij photoshopte de tekst op een foto van een mok die hij van de website van de mokkenfabrikant had gehaald. Hij verkocht de mokken waarschijnlijk tegen een meerprijs en kocht ze dan nadat hij betalingen had ontvangen.

 

Je kunt hetzelfde doen met T-shirts, posters, en elk ander artikel dat je kunt aanpassen en opwaarderen.

 

Ik heb Gary Vee ook horen zeggen dat hij dingen op Amazon koopt en op Ebay doorverkoopt (en vice versa). Dit betekent dat je naar Amazon gaat en een product vindt dat je wilt verkopen, en het dan op Ebay zet voor een paar dollar meer. Dit wordt drop shipping genoemd.

 

Levering van bier- en wijnflessen

Ambachtelijk bier, wijn en sterke drank is een groeiende industrie in de VS en wijnmakerijen en distilleerderijen hebben flessen nodig. Werk samen met een verpakkingsfabrikant als een makelaar en verkoop aan de wijnmakerijen en distilleerderijen tegen een commissievergoeding van de fabrikant. Je hebt geen speciale licenties nodig om dit te doen; je moet alleen wat leren over de beste praktijken op het gebied van bottelen.

 

Autoverhuur in hotels en op luchthavens

Vraag lokale Uber- en Lyft-chauffeurs of ze extra geld willen verdienen door voor jouw bedrijf te werken.

 

Werk vervolgens samen met een paar hotels als aanbieder van een autoservice om hun gasten van en naar de luchthaven te brengen. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen is door een deel van je inkomsten aan de hotelconciërge te geven.

 

Een conciërge is gewoonlijk belast met het boeken van alles wat toeristisch is voor de gasten van 4- en 5-sterrenhotels. Conciërges verdienen commissie op bijna alles wat ze aan gasten verkopen (kaartjes voor shows en musicals, helikoptertours, wijnproeverijen, enz). Dus, bied hen een commissie om uw auto service te bellen wanneer ze iemand naar de luchthaven moeten sturen.

 

Internet Bots

Deze categorie zal blijven groeien naarmate meer en meer mensen zich bewust worden van de mogelijkheden van “robots”. Ik heb laatst een bot gebruikt om een lijst van 11.000 leads op te bouwen voor mijn bedrijf.

 

Scraping is misschien “twijfelachtig” volgens sommigen, maar de meeste bedrijven die ik ken (teams die hoe dan ook willen groeien) doen het in een of andere vorm – of het nu gaat om lijsten met contactpersonen voor verkoopteams of gegevens van online winkels.

 

Als bedrijven – vooral verkoopteams – hun eigen bots niet kunnen bouwen, kopen ze lijsten die zijn geschraapt door bedrijven als exactdata.com. Het probleem met dit soort bedrijven is dat hun lijsten meestal voor de helft uit oude e-mailadressen bestaan. Bots die in real-time schrapen vermijden het probleem van verouderde gegevens.

 

En als het gaat om het starten van je bedrijf, onthoud dan wat Nike zegt

Doe het gewoon. Als je een idee voor een bedrijf wilt lanceren, doe het dan nu! Serieus, hoe langer je wacht en probeert je product, website of wat dan ook te perfectioneren, hoe langer het zal duren zonder dat er geld binnenstroomt.

 

Om het makkelijker te maken, kun je Looka’s bedrijfsnaam generator gebruiken om je op weg te helpen met je bedrijfsidee.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/