Effecten 7 daagse detox kuur

door | augustus 20, 2020

De 7 daagse detox kuur wordt steeds populairder. Het is een kort maar krachtige methoden met meerdere effecten. Natuurlijk zijn er ontzettend veel positieve ervaringen met dit concept. Op nummer één bij voordelen van een 7 daagse detox kuur staat de korte duur. Sommige geven aan dat hun lichaam als hernieuwd voelt na een week, velen voelen zich namelijk fitter. Naast afvallen zijn er dus veel meer voordelen aan een 7 daagse detox kuur. Want afvallen is natuurlijk ook een groot voordeel, veel van uw overtollige gewicht wordt in een week afgevoerd.

Zuivering

Uw lichaam reinigt zichzelf tijdens uw 7 daagse detox kuur. Hierdoor voelen veel mensen zich ook jonger. In combinatie met het gewichtsverlies zorgt dit voor een positieve instelling na een week. Dit domino effect zult u langer dan de zeven dagen merken. Verschillende giftige stoffen zullen uw lichaam verlaten. Het zogenoemde ‘ontgiften’ begint pas na enkele dagen. De 7 daagse detox kuur is velen malen populairder dan de kortere varianten, omdat de effecten hierbij veel sterker zijn.

Duur van de kuur

Een 7 daagse detox kuur heeft als voordeel dat er een duidelijk eind is. Na een week kunt u terugkeren naar uw normale dieet. Door het gewichtsverlies kunt u gestimuleerd worden om meer af te vallen. Het is altijd handig om dit te overleggen met een professional. De 7 daagse detox kuur kunt u zeker proberen, maar niet te vaak achter elkaar. Het is van belang dat u de kuur niet te vaak of te snel achter elkaar uit te voeren. Ook moet u niet te snel, te veel gewicht verliezen. De kans dat u dan spiermassa verliest in plaats van vet is dan groter. De kuur is lang genoeg zodat uw lichaam zich kan ontgiften en u zich fitter gaat voelen.