Een hernia behandeling die de belasting op de tussenwervels verlicht

By | april 23, 2018

De pijn en het ongemak van een hernia zit hem in de tussenwervel die te zwaar belast wordt. De vraag is dus, hoe neemt u de druk op uw rug weg? Daarom wordt u gedurende uw behandeling zo intensief mogelijk begeleid. Niet alleen wordt er tijdens uw hernia behandeling gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. U ontvangt naast een behandeling op maat ergonomische adviezen, algemene gezondheidsadviezen en specifieke oefeningen. Hiermee wordt het herstel zoveel mogelijk bespoedigd. Professionele begeleiding, bovenop een persoonlijk behandelplan, dat wil toch iedereen? Schakel daarom het gedreven en ervaren team in van Chiropractie Munksgaard en plan het eerste kennismakingsgesprek in. Loop niet langer met pijn rond en kies voor een effectieve hernia behandeling!

Wat is een hernia waarvoor u een hernia behandeling moet ondergaan?

Uw rug bestaat uit wervels en tussenwervels. Die laatste zijn van een sponsachtig kraakbeen. Bij een hernia raakt een tussenwervel door druk of door een trauma uit vorm waardoor deze tegen zenuwen en zenuwwortels aandrukt. Het gevolg is rugpijn. En dit is ook precies de reden waardoor een hernia behandeling u de nodige verlichting biedt. Deze uitstulping drukt namelijk op een zenuw, waardoor u vervelende pijnklachten kunt ervaren. Van pijn in de onderrug tot aan pijn in de benen: de intensiteit is wisselend en kan op verschillende plekken in het lichaam voorkomen. De een voelt nauwelijks tot geen pijn, terwijl de ander dagelijkse werkzaamheden niet meer uit kan voeren. Loop niet langer meer met deze pijn rond en laat u behandelen door de professionals van Chiropractie Munksgaard.

Onderzoek met geavanceerde apparatuur en therapieën voor een hernia behandeling

Een geavanceerd apparaat maakt het makkelijker om een hernia te behandelen. De behandeling wordt Spinale Decompressie Therapie genoemd. Zo kan er bijvoorbeeld een iDXA-scan, röntgenfoto’s, de Pro-Adjuster en een MRI-scan gemaakt worden. Zijn de onderzoeksresultaten bekend? In dat geval krijgt u een uiterst deskundig advies hoe uw hernia behandeling uit moet worden gevoerd. En naast dat er met geavanceerde apparatuur wordt gewerkt, doen de behandelingen er ook zeker niet voor onder. Zo wordt bijvoorbeeld een voetmeting of spinale decompressie therapie toegepast als dit voor uw hernia behandeling noodzaak is. Benieuwd naar de beste behandelmethode voor uw klachten? Wacht niet langer en neem contact op met het team van Chiropractie Munksgaard.