Hoe uw eendenborst vers thuis wordt bezorgd

By | oktober 23, 2017

Veel mensen zijn nog altijd een beetje huiverig voor het bestellen van voedingsmiddelen over het internet. Zeker bij bederfbare producten als vlees. Dus hoe werkt het eigenlijk? Bestel uw eendenborst, ossenhaaspuntjes of een mooi stuk lamsvlees via de website van Beef&Steak. Uw bestelling wordt met grote zorg en supervers voor u ingepakt. Daarna wordt uw bestelling verzonden met de speciale afdeling van het PostNL Foodnetwerk. Die halen het vlees ’s morgens op bij Beef&Steak en dezelfde avond heeft u het al in huis. Het vlees wordt ook nog eens getransporteerd in speciale isolatiedozen die van een koeling zijn voorzien. Ervaar het zelf en bestel nu!

Lekker variëren met mooie stukken lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Bestel een van de vele stukken topkwaliteit lamsvlees uit Nieuw-Zeeland in de webwinkel van Beef&Steak. Met zoveel keuze blijf je variëren! Dat komt vooral omdat de schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst van de Franse Barbarie eend en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.

Ossenhaaspuntjes van het meest malse deel van de koe, en dat proeft u!

Kijk eens op de website van Beef&Steak voor de beste stukken vlees en originele recepten. Wilt u iets bijzonders op tafel zetten? Kies dan voor een lekkere wokschotel met ossenhaaspuntjes! Bij deze online slager bestelt u verschillende soorten ossenhaaspuntjes van Aberdeen- of zelfs de befaamde Wagyu runderen. Of maak de maaltijd nog wat specialer met 21 dagen gerijpte, dry-age ossenhaaspuntjes. Lekker, die extra bite! Het vlees wordt voor verzending in stukjes gesneden dus het bereiden van een heerlijke maaltijd neemt weinig tijd in beslag. Weet u nog niet wat u de dagen erna gaat eten? Neem dan een kijkje bij de eendenborstfilet en de lamsvlees opties op de website van Beef&Steak. Vetarm, lekker mals, en u zet wederom een culinair hoogstandje op tafel!