Categoriearchief: Banen en opleidingen

Het inschakelen van een Arbeidsjurist Amsterdam

Een Arbeidsjurist Amsterdam krijgt veel verschillende zaken voorgeschoteld. Dat maakt dan ook dat het een leuk beroep is. Een Arbeidsjurist Amsterdam kan handig zijn in het geval van een ontslag. Er zijn dan veel contracten die vaak standaard worden aangeleverd. Echter zijn er ook gevallend dat er ruimte is voor onderhandelingen. Denk aan het bedrag… Meer lezen »

Notarieel Jurist

Notarskantoor De Rop & Leroy, gelegen in Maldegem tussen Gent en Brugge, is een bekend en gerespecteerd kantoor in Oost- en West-Vlaanderen. Het notariskantoor heeft momenteel twee notarissen en drie medewerkers. Om de dienstverlening te optimaliseren is Notariskantoor De Rop & Leroy op zoek naar een notarisadvocaat. Jouw verantwoordelijkheid Als notarisadvocaat moet u alle documenten… Meer lezen »

Klantenservicemedewerker Menzis

Wat ga je doen? Zorgverzekeraar Menzis gaat MENS zoveel mogelijk helpen, ook bij Cendris zetten we ons hier in. Vind jij dat ook, dan komt je functie als klantenservicemedewerker bij Menzis je goed van pas, als klantenservicemedewerker kun je klanten van Menzis helpen. Wat voor vragen kun je verwachten?  Heb ik recht op vergoeding van… Meer lezen »

Volg een rijles in Amsterdam

Ben je 18 geworden en is het moment aangebroken dat je wettelijk oud genoeg bent om te beginnen met rijlessen? Of ben je al wat ouder en is het nu de tijd om eindelijk dat roze papiertje te behalen? Welk moment het ook is, voordat je je rijbewijs kun ophalen moet je eerst rijlessen volgen.… Meer lezen »