Say it
Image default
Alarmsysteem

Tekenen dat een inbreker uw huis op het oog heeft

Tekenen dat een inbreker uw huis op het oog heeft

Om te voorkomen dat je huis een doelwit wordt, is het belangrijk om de tekenen te kennen die inbrekers opzoeken wanneer ze een doelwit kiezen. Er zijn veel dingen om naar te kijken, maar hier zijn er een tips van slotenmaker den haag die je meteen moeten bedenken.

Vreemdelingen die rondsnuffelen

Word niet paranoïde als iemand langs je huis loopt, maar als je iemand ziet die rondsnuffelt, moet je je plaatselijke politie bellen. Probeer ze niet alleen te confronteren.

Onbekenden  kloppen op je deur

Een van de oudste trucs om bij je thuis te komen is door gewoon op de voordeur te kloppen. Ze kunnen vragen om de badkamer te gebruiken of zelfs proberen je een nepproduct te verkopen. Wees op uw hoede voor vreemden die vragen om binnen te komen.

Niet-gecertificeerde werknemers

Als u ervoor kiest om werk thuis te laten doen, zorg dan dat de werknemers gecertificeerd zijn. In sommige gevallen kan een inbreker arbeiders zien komen en gaan en gebruiken om uw huis binnen te komen. Zorg ervoor dat u contact opneemt met het bedrijf als u niet zeker bent van de legitimiteit van een werknemer.

Ongevraagde fondsenwervers of religieuze werknemers

Een twaalfjarig meisje dat Girl Scout Cookies verkoopt, zal geen bedreiging vormen voor je huis, maar andere advocaten moeten altijd voorzichtig worden behandeld. Inbrekers zoeken elke gelegenheid om de binnenkant van uw huis te zien. Controleer altijd wie aan het kloppen is voordat je de deur opent voor een vreemde en onthoud dat je niet verplicht bent om je deur voor iemand te openen.

Je ziet iemand foto’s maken van je huis

Smartphones maken het gemakkelijk voor mensen om je huis te onderzoeken en een inbraakplan te maken. Als u iemand een foto van uw huis ziet maken, moet u onmiddellijk handelen. Breng lokale wetshandhavingsinstanties op de hoogte en documenteer wat u ziet. Maak indien mogelijk ook een foto van hen.

Stickers of folders

Als u een heleboel stickers of flyers op uw voordeur vindt, kan dit een potentieel gevaar zijn. Inbrekers zullen proberen deze methode te gebruiken om te zien of een huis goed bewaakt wordt of niet. Dit is natuurlijk niet altijd een signaal dat iemand probeert in te breken in uw huis, maar het is iets om op te letten. Als je een tijdje niet thuis bent, laat dan iemand je huis in de gaten houden om ervoor te zorgen dat er niets zich opstapelt op het gazon.

Vreemde markeringen bij u thuis

Veel inbrekers zullen subtiele markeringen gebruiken om een ​​huis te identificeren dat ze inpakken. Dit kan een touwtje zijn dat op het huis of de lantaarnpalen wordt geplaatst. Als u een onverklaarde markering ziet, verplaatst u deze onmiddellijk.

Het is belangrijk dat je je bewust bent van wat er gaande is in je buurt. Je kunt je huis en je buren beschermen door alles in de gaten te houden dat misplaatst lijkt. Communiceer met uw buren, zodat zij ook op de hoogte kunnen zijn.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag